Искате да превърнете погачата на своето бебе в приказно изживяване?
Потърсете ни!

Според народните поверия, първите си 40 дни новороденото бебе прекарва извън полезрението на приятели и роднини. Когато здравето на младата майка и нейното бебе укрепне, идва моментът за неговата Погача.

Празникът се организира на 40-тия ден от раждането на бебето. Погачата на бебето се организира, за да бъдете детето здраво, щастливо и успешно. На трапезата се поднасят сладки храни, не само за да бъде сладък живота на най-важния гост, но и за да бъдат поглезени всички орисници, които обсипват бебето с най-хубавите си пожелания.

На празника са поканени само жени. Те носят подаръци и сладкиши и орисват детето да бъде здраво, обичано, щастливо, разумно и богато, а животът му да бъде изпълнен с късмет, успехи и благополучие.

Задължителната погача е сладка на вкус и се покрива с бяла кърпа, след което се разчупва над главата на майката и бебето. След като погачата е разчупена, върху кърпата се оставят пари, като особено важно е да присъстват големи монети, които според поверията гарантират доброто финансово състояние на детето.

Пишете ни или позвънете, за да обсъдим заедно как бихте искали да изглежда празникът на Вашето бебе!    IMG-0791

    Освен фиксираните пакети, с които работим, залагаме и на индивидуални оферти за всеки наш клиент.

    За организирането на Вашия празник на друго място, можем да осигурим кетъринг, сладки предложения, торти, тематична украса и озвучаване.

    * Резервации за рождени дни и други празненства се правят само на място и предоставяне на капаро минимум от 50лв.