Уникално ШОУ Големи сапунени балони!

Завладяваща, вълшебна програма, която ще бъде чудесен подарък за всеки повод!

Програмата на нашето шоу включва:

 • Светлинен и музикален съпровод
 • Издуване на сапунени балони с различни форми и размери
 • Гигантски сапунени балони, преливащи се с различни цветове
 • Сапунен балон с малки балончета вътре
 • Дъжд от сапунени балончета
 • Шлейф от сапунени мехурчета
 • Огнени балони
 • Пяна
 • Мехурчета с дим
 • Сапунен балон, имитиращ вулкан
 • Интерактивни игри с деца
 • Финал на шоуто – човек, който ще бъде вкаран в гигантски сапунен балон!

 

И още много!

 

IMG-89ea3ae0cbc7ceef73dc3b84bd463839-V

Вие и вашите гости ще получите позитивни и шарени усмивки!

Шоуто на сапунените балончета може да се поръча, както като самостоятелно представление, така и заедно с анимационна програма.

Шоуто може да бъде проведено в апартамент, вила, кафе, ресторант, детска игрална стая, детски кът, детска градина или училище, както и на открито при хубаво време!

Продължителност – от 20 до 30 минути.

На пода поставяме специално покритие (килим), за да оставим чисто след себе си.

Шоуто на сапунени балончета се явява едно от най-фееричните и поразяващи въображението представления!

Сапунените мехурчета предизвикват асоциация за добро и позитивно настроение, ярки цветове, които ще украсят всеки празник, правейки го незабравим. Можете да поръчате шоуто във всяка една точка на страната, като транспортните разходи са за ваша сметка.

Ние от Детски парти клуб Щастливковци организираме партита за рождени дни, именни дни, погачи и всички други поводи, които искате да отбележите с любимите си хора.

Нашата стандартна програма включва много забавления, танци и игри, специално подбрани, така че да зарадват всички малки Щастливковци. Въпреки това ние знаем, че интересите и предпочитанията на всяко дете са индивидуални и с удоволствие обсъждаме всички детайли по организацията на вашия празник, за да се уверим, че ще получите мечтания празник!

Искате да прекарате празника си в домашна обстановка?

Ние можем да сътворим истинско парти, където пожелаете! Без значение дали планирате парти на открито, на закрито, в нашия парти център или в собствения си дом, нашият екип ще се погрижи за организацията, украсата и цялото планиране на празника, който ще озари лицето на вашия Щастливко!

Ще се погрижим за украсата, кетъринга и целия реквизит, от който се нуждаете за щуро парти. За да изненадаме малките Щастливковци, ние каним фокусници, аниматори, филмови герои, които ще направят празника ви наистина специален!

Освен фиксираните пакети, с които работим, залагаме и на индивидуални оферти за всеки наш клиент.

Нашите професионални аниматори ще се погрижат партито да бъде много забавно и щуро и всяко дете да се почувства специално по време на празника.

Предлагаме: наем на зала, наем на костюм, посещение на група деца с осигурени детски куверти, кетъринг за възрастните, тематични партита, украса.

За организирането на Вашия празник на друго място, можем да осигурим кетъринг, сладки предложения, торти, тематична украса, анимация и озвучаване.

* Резервации за рождени дни и други празненства се правят при предоставяне на капаро минимум от 50лв.

  IMG-4db68056f5676f37cf70642f81a985fb-V