Ние от Детски парти клуб Щастливковци организираме партита за рождени дни, именни дни, погачи и всички други поводи, които искате да отбележите с любимите си хора.

Нашата стандартна програма включва много забавления, танци и игри, специално подбрани, така че да зарадват всички малки Щастливковци. Въпреки това ние знаем, че интересите и предпочитанията на всяко дете са индивидуални и с удоволствие обсъждаме всички детайли по организацията на вашия празник, за да се уверим, че ще получите мечтания празник!

Искате да прекарате празника си в домашна обстановка?

Ние можем да сътворим истинско парти, където пожелаете! Без значение дали планирате парти на открито, на закрито, в нашия парти център или в собствения си дом, нашият екип ще се погрижи за организацията, украсата и цялото планиране на празника, който ще озари лицето на вашия Щастливко!

Ще се погрижим за украсата, кетъринга и целия реквизит, от който се нуждаете за щуро парти. За да изненадаме малките Щастливковци, ние каним фокусници, аниматори, филмови герои, които ще направят празника ви наистина специален!

Освен фиксираните пакети, с които работим, залагаме и на индивидуални оферти за всеки наш клиент.

Нашите професионални аниматори ще се погрижат партито да бъде много забавно и щуро и всяко дете да се почувства специално по време на празника.

Предлагаме: наем на зала, наем на костюм, посещение на група деца с осигурени детски куверти, кетъринг за възрастните, тематични партита, украса.

За организирането на Вашия празник на друго място, можем да осигурим кетъринг, сладки предложения, торти, тематична украса, анимация и озвучаване.

* Резервации за рождени дни и други празненства се правят при предоставяне на капаро минимум от 50лв.

    IMG_3472